Beskrivnng

Callista Reseräkning hjälper dig att beräkna dina traktamenten din bilersättning samt övriga utlägg vid resor i Sverige och i utlandet. Resultatet, en korrekt reseräkning, kan enkelt delas för vidare hantering.

Appen använder schablonbelopp som publiceras av Skatteverket på årsbasis (s.k. skattefritt traktamente). Schablonbelopp hämtas automatiskt första gången du använder appen och lagras lokalt. Väl installerad och använd första gången behövs ingen internetanslutning för att använda Callista Reseräkning. Du kan i lugn och ro göra din reseräkning på planet hem eller i väntan på ett förbindelseflyg.

Du kan när som helst spara din påbörjade reseräkning för att komplettera den senare eller för att använda som mall för kommande resor.

För Windows 8.1 enheter synkas sparade reseräkningar och favoriter automatiskt under förutsättning att du använder samma Microsoft konto när du loggar in på enheterna. Så snart vi släpper en version för Windows Phone 8.1 kommer även din telefon att synka gjorda reseräkningar samt vissa inställningar med övriga Windows 8.1 enheter.

Schablonbelopp för innevarande och föregående år väljs på första sidan.

Vid årsskiften väljer du själv när du vill hämta de nya schablonbeloppen.

När du än klar med din reseräkning skickar du den enkelt till valfri e-postmottagare.

Om du är ansluten till internet när du använder appen hämtas dagtraktamente samt växlingskurser automatiskt från Yahoo Finance. Saknar du uppkoppling kan du själv ange valutakurs för utlägg i du gör i utländsk valuta.

Funktioner

• Innehåller samtliga svenska och utländska traktamentesbelopp.
  • Hjälper dig med uträkning av traktamentesdagar utifrån din avresa och hemkomst.
  • Synkar sparade reseräkningar mellan din Windows surfplatta och din Windows dator. (Denna funktion kommer också i telefonversionen för Windows Phone 8.1).
  • Hanterar uträkning av bilersättning.
  • Låter dig spara dina favoritländer.
  • E-posta din reseräkning till valfri mottagare.
  • Visar dagtraktamente i valt lands valuta samt valutakurs (kräver internetanslutning).
  • Hämtar automatiskt valutakurser för utlägg i utländsk valuta (kräver internetanslutning).
  • Smidigt & snygg och GRATIS!

Ladda ner

Integritetspolicy

Callista Reseräkning använder din internetuppkoppling endast för att ladda ner schablonbelopp och för att på din begäran skicka traktamentesberäkning per e-post till en e-postmottagare du själv väljer.

Programmet samlar inte in några uppgifter och skickar, undantaget e-post på din begäran, ingen information.

Support

Ditt namn: *
E-postaddress: *
Rubrik: *
Plattform: *
Land / språk:
Version:
Meddelande *
Captcha
Ange de tecken som visas i rutan ovan